ΘΕΜΑ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για αυτόν τον παίκτη – «Δεν έπαιζε ποτέ…»

ΘΕΜΑ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για αυτόν τον παίκτη – «Δεν έπαιζε ποτέ…»

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) γίνεται αναφορά σε μεταγραφές Ρουμάνων ποδοσφαιριστών που δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Ανάμεσα σε πολλούς γίνεται λόγος και για τον Κρίστι Μανέα, ποδοσφαιριστή που ήρθε στον Απόλλωνα το από την Βιτορούλ τον Ιούλιο του 2014, ενώ μετά από μια μέρα έφυγε ξανά για την Βιτορούλ ως δανεικός. Επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και έφυγε ξανά δανεικός στην Μουσκρόν. Στη συνέχεια ήρθε στον Απόλλωνα πίσω το καλοκαίρι του 2017, και δώθηκε δανεικός ξανά σε άλλη ομάδα, αυτή την φορά στην Κλουζ.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά την πορεία του Μανέα.

Αναφέρει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά πως ο ποδοσφαιριστής δεν έπαιζε ποτέ και έτσι τον κατέταξαν μέσα στις μεταγραφές Ρουμάνων παικτών που δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE