«Κοινοβουλευτική» αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες ενόψει Ευρωεκλογών

«Κοινοβουλευτική» αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες ενόψει Ευρωεκλογών

Ομάδα τριών «βουλευτών», οι Φικρί Τορός, Ερέκ Τσιαγατάι και Ογοζχάν Χασίπογλου, βρίσκονται στις Βρυξέλλες και έχουν επαφές με την Επιτροπή Εκλογών και το Τμήμα Δικαίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρουν τ/κ ιστοσελίδες παραπέμποντας σε σχετική ανάρτηση στα ΜΚΔ του κ. Τορός που συνοδεύεται και απο φωτογραφία.

Η αντιπροσωπεία της «βουλής» αναφέρεται έχει επαφές για να εξηγήσει την θέση των Τ/κ όσον αφορά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου και αναμένεται να επιδώσει επιστολή σε αξιωματούχους του ΕΚ για το αίτημα τους να τούς παραχωρηθούν δύο από τις έξι έδρες που δικαιούται η Κυπριακή Δημοκρατία.

Συνεχίζουμε επιτείνοντας τις παρασκηνιακές μας διαβουλεύσεις για τα δικαιώματα και τα οφέλη του τ/κ «λαού», έγραψε ο Φικρί Τορός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.