ΚΥΠΡΟΣ: Ο τέλειος προορισμός για Η Κύπρος γαμήλιες τελετές

ΚΥΠΡΟΣ: Ο τέλειος προορισμός για Η Κύπρος γαμήλιες τελετές

Ως τον «τέλειο» προορισμό για τέλεση γάμου και για ταξίδια μήνα του μέλιτος χαρακτηρίζει την Κύπρο το βρετανικό διαδικτυακό περιοδικό Travel Trade Gazette, που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Αναφερόμενο στην πληθώρα επιλογών που προσφέρει το νησί, το περιοδικό αναφέρει ότι μπορεί κανείς να διοργανώσει έναν γάμο «με χλιδή» σε πεντάστερο ξενοδοχείο ή κάτι «πιο αυθεντικό» σε κάποιο οινοποιείο ή σε κάποιο παραδοσιακό εστιατόριο.

Το περιοδικό συνομιλεί με Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν σε πρόσφατο αναγνωριστικό ταξίδι που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Οι πράκτορες αυτοί αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους μέρη στην Κύπρο για γάμους σε ξενοδοχεία, σε εναλλακτικές τοποθεσίες ή για τη διοργάνωση ενός ρομαντικού μήνα του μέλιτος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE