Πρώην μις Ελλάς η νέα διευθύντρια ειδήσεων της ΕΡΤ

Πρώην μις Ελλάς η νέα διευθύντρια ειδήσεων της ΕΡΤ

Εν κρυπτώ και χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση, η ΕΡΤ όρισε την Ευγενία Πασχαλίδη, πρώην μις Ελλάς (1992) και πρώην παρουσιάστρια καιρού, ως διευθύντρια ειδήσεων. 

Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως η άλλοτε παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στον ΑΝΤ1 και Μις Ελλάς 1992, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων. Για την ακρίβεια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε..

Η κα Πασχαλίδη εργάζονται επί χρόνια στην ΕΡΤ στον ενημερωτικό τομέα.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως Μις Ελλάς το 1992. Εν συνεχεία ήταν στον «Πρωινό Καφέ» του ANT1, ενώ αργότερα και για αρκετά χρόνια ανέλαβε την παρουσίαση του καιρού. Όταν αντικαταστάθηκε από την Ελένη Παπαϊωάννου, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και την παραγωγή ιατρικών εκπομπών.

ΑΠΟ iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.