Πρώην μις Ελλάς η νέα διευθύντρια ειδήσεων της ΕΡΤ

Πρώην μις Ελλάς η νέα διευθύντρια ειδήσεων της ΕΡΤ

Εν κρυπτώ και χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση, η ΕΡΤ όρισε την Ευγενία Πασχαλίδη, πρώην μις Ελλάς (1992) και πρώην παρουσιάστρια καιρού, ως διευθύντρια ειδήσεων. 

Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως η άλλοτε παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στον ΑΝΤ1 και Μις Ελλάς 1992, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων. Για την ακρίβεια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε..

Η κα Πασχαλίδη εργάζονται επί χρόνια στην ΕΡΤ στον ενημερωτικό τομέα.

Είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως Μις Ελλάς το 1992. Εν συνεχεία ήταν στον «Πρωινό Καφέ» του ANT1, ενώ αργότερα και για αρκετά χρόνια ανέλαβε την παρουσίαση του καιρού. Όταν αντικαταστάθηκε από την Ελένη Παπαϊωάννου, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και την παραγωγή ιατρικών εκπομπών.

ΑΠΟ iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE