ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν εισπράξεις με απειλές – Χειροπέδες σε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν εισπράξεις με απειλές – Χειροπέδες σε αστυνομικό

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 07/02 και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 52, 42 και 30 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω διερευνώμενα αδικήματα.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε καταγγελία ότι, σε διάφορα χρονικά διαστήματα μεταξύ Απριλίου, 2018 και Ιανουαρίου, 2019, ο πρώτος συλληφθέντας φέρεται να απείλησε 52χρονο για οικονομική διαφορά που είχαν μεταξύ τους, ενώ σε άλλη περίπτωση οι άλλοι δύο συλληφθέντες φέρονται να μετέβηκαν στο γραφείο του παραπονούμενου για να εισπράξουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 42χρονος συλληφθέντας πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE