Περδίκης: «Τα μηνύματα στο Κυπριακό δεν είναι αισιόδοξα»

Περδίκης: «Τα μηνύματα στο Κυπριακό δεν είναι αισιόδοξα»

Τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα και ευθύνη για αυτό φέρει αποκλειστικά η Τουρκία και η τ/κ πλευρά, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του μετά από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Περδίκης είπε ότι ήταν μια ενημερωτική συνάντηση, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε για τις συναντήσεις του με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ και για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συνεχίζεται η αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας και του κ. Ακιντζί, είπε ο κ Περδίκης ενώ πρόσθεσε ότι σημειώνεται και σημαντική υπαναχώρηση από τις συγκλίσεις που είχαν σημειωθεί στον προηγούμενο κύκλο των διαπραγματεύσεων.

«Εμείς θεωρούμε ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε αυτή την πραγματικότητα και να σταματήσουμε ως πολιτική ηγεσία να βαυκαλιζόμεθα με ψευδαισθήσεις» κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE