ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα νίκης ενόψει Αλκής από Ιδιάκεθ και Τρισκόφσκι – «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»

Σύνθημα νίκης ενόψει Αλκής από Ιδιάκεθ και Τρισκόφσκι – «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου (10/02) αγώνα με αντίπαλο την Αλκή, παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Σκοπιανός επιθετικός, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με την Αλκή. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο δυνατά από την αρχή για να κερδίσουμε.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Αλκή είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έφερε με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Πάφο.

Η ομάδα της Αλκής έχει ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο. Είναι ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα, είναι καλή στις αντεπιθέσεις και με γρήγορους ακραίους. Υπάρχουν ποιοτικοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι θα μας πιέσουν ψηλά».

Ιβάν Τρισκόφσκι:

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας, η Αλκή είναι μία καλή ομάδα, όμως σκοπός μας είναι το τρίποντο. Θέλουμε να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας», δήλωσε για το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, επί Ιραόλα και Ιδιακεθ:

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος για όλους μας με πολλά ταξίδια και παιχνίδια, αλλά και κούραση. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και πάντα δίνω το 100% στο γήπεδο. Ίσως να με βοηθάει περισσότερο το ότι παίζω στην κορυφή και ίσως γι΄ αυτό να σκοράρω περισσότερο. Όπου και να παίξω όμως, προσπαθώ για το καλύτερο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top