LIKE ONLINE

Η λειτουργία του Facebook που όλοι περιμέναμε- Τέλος πλέον στις γκάφες- ΕΙΚΟΝΑ

Η λειτουργία του Facebook που όλοι περιμέναμε- Τέλος πλέον στις γκάφες- ΕΙΚΟΝΑ

Σε εφαρμογή βρίσκεται πλέον η νέα δυνατότητα του Facebook, με την οποία ο χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης θα μπορεί εντός 10 λεπτών να διαγράψει το μήνυμα του.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούν πλέον, όπως γράφει η ελλαδική ιστοσελίδα techmaniacs.gr, πατώντας πάνω στο μήνυμα, εντός 10 λεπτών από τη στιγμή αποστολής του, να επιλέξουν μεταξύ δύο επιλογών.

Οι επιλογές είναι αφαίρεση για όλους ή αφαίρεση μόνο για σένα, ενώ όσοι επιλέγουν αφαίρεση για όλους, όπως εξηγεί το δημοσίευμα, το μήνυμα θα αντικαθιστάτε με μια φράση που υποδεικνύει ότι αυτό έχει διαγραφεί.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή (8/2) στις τελευταίες εκδόσεις του Messenger για iOS και Android.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top