ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Η Αστυνομία ζητούσε αρχικά περισσότερες μέρες για την προσωποκράτηση Γιάγκου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Η Αστυνομία ζητούσε αρχικά περισσότερες μέρες για την προσωποκράτηση Γιάγκου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε διάταγμα 3ήμερης προσωποκράτησης για τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ανόρθωσης Κυριακό Γιάγκο, σε σχέση με την υπόθεση Ουζόχο.

Η διαδικασία διήρκεσε πολύ λίγη ώρα, ενώ δεν υπήρξε εκτενής αναφορά στις λεπτομέρειες του αιτήματος προσωποκράτησης. Πιο απλά, δεν ειπώθηκαν πολλές λεπτομέρειες για το υπό διερεύνηση αδίκημα.
 

Η Αστυνομία αρχικά ζητούσε την κράτησή του για περισσότερες ημέρες, αλλά στο τέλος μετά από διαβουλεύσεις με τους ανακριτές της υπόθεσης, την κατηγορούσα αρχή και το δικηγόρο του κ. Γιάγκου, Λοΐζο Χατζηδημητρίου, κατέληξαν στις τρεις ημέρες.
 
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης οδηγήθηκε στο δικαστήριο φέροντας χειροπέδες.
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE