LIFESTYLE

Πασίγνωστο μοντέλο μιλάει με τα χειρότερα για την Κύπρο - “Δεν θα ξαναπάω”

Πασίγνωστο μοντέλο μιλάει με τα χειρότερα για την Κύπρο - “Δεν θα ξαναπάω”

Μοντέλο από την Ρουμανία, που δουλειά της είναι να ταξιδεύει και να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram, φαίνεται πως δεν έμεινε καθόλου ενθουσιασμένη από το πανέμορφο νησί μας.  

Πρόκειται για την Adelina Pestriţu, η οποία προ ημερών βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μας και στην συνέχεια βρέθηκε καλεσμένη σε πολύ επιτυχημένη εκπομπή στην Ρουμανία μιλώντας με τα χειρότερα λόγια.  

Η Adelina αναφέρθηκε στην Κύπρο λέγοντας πως δεν την ενθουσίασε καθόλου, δεν είχε κάτι να κάνει και ότι δεν θα την επισκεφθεί ποτέ ξανά. Όπως είπε η μελαχρινή καλλονή με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να επισκεφθεί ένα καλύτερο προορισμό όπως η Ελλάδα ή το Παρίσι, Το χειρότερο όλων η Adelina θεωρεί ότι οι παραλίες της Κύπρου δεν είναι ωραίες.  

Τα αρνητικά σχόλια από το μοντέλο θεωρούνται άκρως επιβαρυντικά για το νησί μας, αφού πρόκειται για μια γυναίκα με μεγάλη επιρροή στην χώρα της και όχι μόνο, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ακολουθείτε με πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες.  

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top