ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Ιδιακέθ είναι άλλη ΑΕΚ! «Καθάρισε» με Τρισκόφσκι και Ακοράν

Με Ιδιακέθ είναι άλλη ΑΕΚ! «Καθάρισε» με Τρισκόφσκι και Ακοράν

Η ΑΕΚ του Ιδιακέθ συνέχισε την ανοδική της πορεία και ξεπέρασε το εμπόδιο της Αλκής επικρατώντας με 2-0 με τα γκολ των Ακοράν (30′) και Τρισκόφσκι (54′). Καλή εμφάνιση από την Αλκή που είχε και δοκάρι με Σπόλιαριτς ενώ στο 84ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φλόρες.

Α’ Ημίχρονο

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει στο 30′ με όμορφη ενέργεια του Ακοράν και σουτ στη γωνία από το ύψος της περιοχής.

Η Αλκή απείλησε στο 17′ με το απευθείας φάουλ του Σπόλιαριτς να σταματά στο δοκάρι ενώ το 23′ και πάλι με Σπόλιαριτς η Αθάνατη δημιούργησε νμέα ευκαιρία όμως ο Τόνιο του είπε όχι.

Η ΑΕΚ είχε σε κέφια τον Τρισκόφσκι όμως στο 23′ το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Ακόστα πριν περάσει τη γραμμή ενώ στο 38ο λεπτό το σουτ του Λαρένα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα η Αλκή έχασε νέα ευκαιρία όμως οι Ηλία και Τριμπό μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τόνιο.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα στο 54′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέφρεν ο Πάρντο απέκρουσε με δυσκολία όμως ο επερχόμενος Τρισκόφσκι σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0!

Στη συνέχεια η Αλκή προσπάθησε να απειλήσει και να βγει μπροστά όμως δεν απείλησε ουσιαστικά παρά μόνο με κάποια σουτ των Ακόστα και Φλόρες, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Στο 82′ ο Λαρένα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Πάρντο σε εντυπωσιακή απόκρουση ενώ στο 84′ η Αλκή έμεινε με 10 παίκτες μετά από φάουλ του Φλόρες στον Ακοράν έξω από την περιοχή και ενώ έφευγε μόνος.

Η κόκκινη κάρτα ουσιαστικά κλείδωσε το ματς για την ΑΕΚ που διαχειρίστηκε το ματς μέχρι το τέλος και πήρε την τέταρτη της νίκη στα πρώτα πέντε ματς του Ιδιακέθ (πρωτάθλημα και κύπελλο) στον πάγκο της ενώ για ακόμη ένα ματς δεν δέχθηκε γκολ!

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Αντωνιάδης (65΄ Καταλά), Τρουγιόλς, Μοισόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Κάσες, Τζεφρέν (74΄Ακίνο), Γιάννου (84΄ Ρουσιάς)

Aλκή: Πάρντο, Σερφά, Μπελαμειρί, Σπόλιαριτς (87΄ Καντάτσια), Τραιτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία (64΄ Μπαταρά), Σταρόκιν, Τριμπό (77΄ Στ.Κωνσταντίνου)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top