ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ ο Αναστασίου μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ ο Αναστασίου μετά την ισοπαλία με τη Δόξα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις από τον τεχνικό της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου μετά τον αγώνα με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και είχαμε το πιο παραγωγικό μας πρώτο ημίχρονο. Αντί όμως να είμαστε μπροστά στο σκορ, δεχθήκαμε γκολ από στημένο.

Κάναμε ένα δώρο στην αρχή του δεύτερου μέρους και ήρθε το 2-0. Είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά. Πιέσαμε όμως, προσπαθήσαμε και κάναμε το 2-2. Δεν υπήρχε χρόνος όμως για να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ.

Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας για το σημερινό αποτέλεσμα. Έμειναν δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε με το ίδιο πνεύμα, αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας.

Στο ρόστερ μας έχουμε 27 παίκτες. Πάντα στην αποστολή μπαίνουν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Δείτε όλα όσα είπε ο Ελλαδίτης τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top