ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΟΜΕΡΑ «καρφιά» του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό και την… καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

ΤΡΟΜΕΡΑ «καρφιά» του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό και την… καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το match report του ντέρμπι με τους Ερυθρολεύκους, το οποίο περιέχει «αιχμηρά» σχόλια κατά του Ολυμπιακού.

Στο κείμενο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ γίνεται λόγος για τους… ειδήμονες που ανέλυαν το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ η αποψινή νίκη χαρακτηρίζεται ως μια από τις εύκολες της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα από ειδικούς και “ειδικούς”, ειδήμονες και σχετικούς γύρω από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Λες και ο ξεκαθαρος βαθμολογικός πίνακας δεν ήταν αρκετός.

Επιστρατεύτηκαν δοκάρια και κάθε λογής στατιστικά για αποδειχτεί το αναπόδεικτο. Διότι, στον αγωνιστικό χώρο – όταν παίζεται ποδόσφαιρο – ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντίπαλο. Και αυτό φάνηκε στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Και πριν καταλάβει τι συμβαίνει ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μετά τα γκολ των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ . Σκορ τιμητικό για εκείνον στο πρώτο ημίχρονο αφού ο Σα και το δοκάρι τον γλίτωσαν από τα χειρότερα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε υποδειγματικά το υπέρ του σκορ. Με σχεδόν τέλεια ανασταλτική λειτουργία που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να απειλήσει σοβαρά.

Και όταν χρειάστηκε ο Τσούμπα Άκπομ έβαλε απλά το κερασάκι στην τούρτα σε μια από τις πιο εύκολες εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν.

O Ολυμπιακός μείωσε με τον Ποντένσε στο 88′ και έφτασε σε σημείο να μην τηρήσει το fair play για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν είχε καμία ελπίδα.Ο ΠΑΟΚ πήρε μία εμφατική νίκη. Μια νίκη απόδειξη ανωτερότητας σε όσους δεν έχουν ακόμα πειστεί. Και μένουν δέκα δύσκολα ματς για ακόμα. Σοβαρά και συγκεντρωμένα ως το τέλος.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top