ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της 36χρονης Άντρης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της 36χρονης Άντρης

Νέα εξέλιξη φαίνεται να προέκυψε το πρωί της Τρίτης (12/1) σχετικά με τον θάνατο της 36χρονης Άντρης Σαββίδου, που απεβίωσε την 1η Φεβρουαρίου, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η οικογένεια της θανούσας φέρεται να απέσυρε την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, για ιατρική αμέλεια.

Ωστόσο, ανεξαρτήτως από την εν λόγω εξέλιξη, οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, πιθανόν να συνεχιστούν.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης (12/2) ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου αναμενόταν να προβεί σε σχετικές δηλώσεις, ωστόσο αναβλήθηκαν.    

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση έφερε πρώτη στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα μας, το απόγευμα (16:24) την Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top