Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στα παλιά του τα παπούτσια η εκστρατεία της Αστυνομίας - «Πετούσε» με 180 χλμ

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στα παλιά του τα παπούτσια η εκστρατεία της Αστυνομίας - «Πετούσε» με 180 χλμ

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει σε εξέλιξη εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας από την Αστυνομία την οποία εξήγγειλαν ήδη δύο φορές. Παρόλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να κωφεύουν και να παίζουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου, κορόνα- γράμματα.

Επί της ουσίας, μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας (11/2) ακόμη ένα επικίνδυνο και ασυνείδητο οδηγό.

Ο οδηγός, ηλικίας 48 ετών, ανακόπηκε από τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Στον 48χρονο, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η Αστυνομία τονίζει για άλλη μια φορά, ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους κυπριακούς δρόμους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE