ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποίησαν σεξουαλικά 12χρονο μέσα στο σχολείο του - «Το παιδί μου παρακαλούσε να σταματήσουν» - VIDEO

Κακοποίησαν σεξουαλικά 12χρονο μέσα στο σχολείο του - «Το παιδί μου παρακαλούσε να σταματήσουν» - VIDEO

Εφιαλτικές στιγμές, μέσα στο ίδιο του το σχολείο, σε Γυμνάσιο στη Ζωγράφου, έζησε ένας 12χρονος μαθητής στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η οποία αναφέρει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο συνομήλικους του.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του Ant1 Ελλάδος τη Δευτέρα (11/1), οι γονείς του θύματος κατήγγειλαν το περιστατικό, ενώ ταυτόχρονο κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης τους γεγονότος, από πλευράς του σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον Ant1 η μητέρα του μαθητή, εξωσχολικός μαζί με ένα μαθητή του σχολείου, εν ώρα μαθήματος και ενώ απουσίαζε ο καθηγητής από την τάξη, τράβηξε το παιδί της από το χέρι και τον μετέφερε στην τουαλέτα.

Η μητέρα του 12χρονου, είπε ότι για 15 λεπτά κακοποιούσαν σεξουαλικά το παιδί της, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τις πράξεις τους, με το θύμα να τους παρακαλά να σταματήσουν, μέχρι που κατάφερε να ξεφύγει.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έδειξαν οπτικοακουστικό υλικό της σεξουαλικής κακοποίησης και σε άλλα παιδιά, με τους γονείς να μην γνωρίζουν εάν το βίντεο έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο, με τον μαθητή όπως αναφέρει η οικογένεια, να αναφέρει ότι το έχει διαγράψει.

Ο άτυχος 12χρονος, έτρεμε, φοβόταν και έκανε εμετούς, με τους γονείς του παιδιού, να αντιλαμβάνονται τι έγινε, μετά που έφτασαν οι φήμες στα αυτιά του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος, που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top