ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

H Υπηρεσία Εξετάσεων ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της, ο Οδηγός Παγκύπριων Εξετάσεων με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2019.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις, σύμφωνα με το Πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται, ξεκινούν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 13 Ιουνίου 2019. Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις αρχίζει στις 5 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου 2019.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Για τον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.