Η καλύτερη εντεκάδα της περσινής Super League!

Η καλύτερη εντεκάδα της περσινής Super League!

Την καλύτερη 11άδα της περσινή Super League ανέδειξε ο ΠΣΑΠ, στην οποία ωστόσο υπήρχε ισοβαθμία με αποτέλεσμα να την αποτελούν 12 ποδοσφαιριστές! 

Η γιορτή του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους της περσινής σεζόν ολοκληρώθηκε όπως κάθε χρόνο με την ανάδειξη της κορυφαίας 11άδας για την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε.

Σε αυτή βρέθηκαν 12 ποδοσφαιριστές, καθώς Γιαννούλης και Βιερίνια ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να έχουμε δύο αριστερά μπακ. Από εκεί και πέρα σε αυτή βρέθηκαν, τέσσερις από την ΑΕΚ, τρεις από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο κι ένας από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η κορυφαία 11άδα της περσινής σεζόν: 

 

Γιαννιώτης

 

Μάτος, Βαρέλα, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούλης/Βιερίνια

Σιμόες, Κουρμπέλης, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος

Λιβάια, Ανσαριφάρντ

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE