Να τα δώσουν ΟΛΑ και ΟΠΟΥ βγει…

Να τα δώσουν ΟΛΑ και ΟΠΟΥ βγει…

Στο πρωτάθλημα η Ομόνοια δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας βρίσκεται στην 7η θέση με 27 βαθμούς.

Το κεφάλαιο εξάδα έγινε αρκετά δύσκολο μετά και την ισοπαλία με την Δόξα όμως μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν ακόμη. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν κατά σειρά εκτός έδρας την Ανόρθωση και μετά εντός έδρας την ΑΕΛ.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να τα δώσουν όλα και όπου βγει αυτή η χρονιά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, τώρα είναι η ώρα της κρίσης για όλους και το σημαντικό είναι η ομάδα να καταφέρει τουλάχιστον να μπει στο πρώτο γκρουπ. Η απόδοση ευθυνών είναι ένα άλλο κομμάτι που θα πρέπει να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και να μάθουν όλοι από τα λάθη τους.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία και το μέγεθος της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Την τροποποίηση του Άρθρου 83 του Συντάγματος αναφορικά με τη βουλευτική ασυλία συζήτησε επί της αρχής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών την Τετάρτη, με τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE