ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να τα δώσουν ΟΛΑ και ΟΠΟΥ βγει…

Να τα δώσουν ΟΛΑ και ΟΠΟΥ βγει…

Στο πρωτάθλημα η Ομόνοια δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας βρίσκεται στην 7η θέση με 27 βαθμούς.

Το κεφάλαιο εξάδα έγινε αρκετά δύσκολο μετά και την ισοπαλία με την Δόξα όμως μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν ακόμη. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν κατά σειρά εκτός έδρας την Ανόρθωση και μετά εντός έδρας την ΑΕΛ.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πρέπει να τα δώσουν όλα και όπου βγει αυτή η χρονιά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, τώρα είναι η ώρα της κρίσης για όλους και το σημαντικό είναι η ομάδα να καταφέρει τουλάχιστον να μπει στο πρώτο γκρουπ. Η απόδοση ευθυνών είναι ένα άλλο κομμάτι που θα πρέπει να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και να μάθουν όλοι από τα λάθη τους.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία και το μέγεθος της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top