ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΦΥΓΑΝ οι δύο από τους τέσσερις!

ΞΕΦΥΓΑΝ οι δύο από τους τέσσερις!

Το ΘΟΙ Αυγόρου ξέφυγε και άλλο στη κούρσα για τη σωτηρία.

Η ομάδα του Αυγόρου στην 15η, πρώτη αγωνιστική για τον Όμιλο διαβάθμισης κέρδισε τον Korantina Homes Παφιακό με 3-1 σετ στην έδρα του και σε συνδυασμό με την ήττα της Αναγέννησης από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 άνοιξε την «ψαλίδα» στους εφτά βαθμούς.

Όμιλος διαβάθμισης (5-8)

Την «βύθισε» περισσότερο
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠ. 0-3 (22-25, 18-25, 19-25)
Με άνεση πέρασε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως από τη Σάλα Δερύνειας. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης για τον Όμιλο διαβάθμισης κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 0-3 σετ και την «βύθισε»… ακόμα περισσότερο. Η Αναγέννηση έμεινε στην ουρά με τέσσερεις βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Το πρώτο σετ οι δυο ομάδες ήταν πάνω – κάτω ισοδύναμες με την Ολυμπιάδα να εκμεταλλεύερται τις λεπτομέρειες κερδίζοντας το πρώτο σετ 22-25 και να προηγείται με 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ η προσφυγική ομάδα ήταν καλύτερη, επιβλήθηκε με 18-25 και αύξησε σε 0-2 το προβάδισμά της. Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη, κέρδισε με 19-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Ι. ΚΟΥΜΗ): Λουκά Ειρ.,Σιμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Αλλαγές: Άσπρου, Τρισόκκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠ. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Πέτρου, Μποζίνου, Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη, – Λίμπερο1: Κούτα, – Λίμπερο 2: Χρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Ψιλογένη, Χαραλαμπίδη.

Θέλει κάτι παραπάνω από τη σωτηρία
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-1 (25-17, 17-25, 25-21, 25-22)
Μεγάλη νίκη που της επιτρέπει να αισιοδοξεί ακόμα περισσότερο πέτυχε το ΘΟΙ Αυγόρου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η ομάδα του Νοβάκοφ κέρδισε τον Korantina Homes Παφιακό με 3-1 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και τον πλησίασε στους δυο βαθμούς.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή στα δυο πρώτα σετ με το ΘΟΙ να κερδίζει το πρώτο σετ 25-17 και να απαντά με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο ο Korantina Homes Παφιακός 17-25. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Νοβάκοφ ήταν καλύτερη και κέρδισε 25-21 και προηγήθηκε εκ νέου με 2-1 σετ.

Το ΘΟΙ δεν ήταν διατεθειμένο να μπει σε περιπέτειες κέρδισε με 25-22 στο τέταρτο σετ και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ( Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χατζηκωνσταντίνου, Λεγκρός, Φορτές, Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Tολεντίνο, Μίλκο, Γιωργάλλα, Τίλεϊ, Βέρμπλ, Τάκη – Λίμπερο: Kουππή. – Αλλαγές: Νικολάου, Δημητρίου, Χατζηλαμπρή.

Η βαθμολογία (15η αγωνιστική)
1.Ολυμπιάδα Ν. 27-30 22
2. Korantina Homes Παφιακός 19-35 13
3.ΘΟΙ Αυγόρου 17-39 11
4. Αναγέννηση Δερύνειας 11-44 04

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top