Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη βαριά ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγελθεί για το Σάββατο στις 12:30.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας, όπως την βαριά ποινή με την οποία τιμώρησαν τους «πράσινους» για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.  Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι με 2-1, όμως του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν. Επίσης επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 100 χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

 «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου αύριο 28/2 και ώρα 12:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE