Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη βαριά ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγελθεί για το Σάββατο στις 12:30.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας, όπως την βαριά ποινή με την οποία τιμώρησαν τους «πράσινους» για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.  Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι με 2-1, όμως του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν. Επίσης επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 100 χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

 «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου αύριο 28/2 και ώρα 12:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE