ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα εμπορίας προσώπου 19χρονη - Στο κελί 21χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα εμπορίας προσώπου 19χρονη - Στο κελί 21χρονος

Συνομωσία προς διάπραξης κακουργήματος, εμπορία ενήλικου προσώπου με σκοπό την εκμετάλλευση υποβοήθηση παράνομης εισόδου, τέλεση εικονικού γάμου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει το ΤΑΕ Λαρνακάς, το οποίο προχώρησε στην σύλληψη 21χρονου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εξακρίβωση γνησιότητας γάμου, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 21χρονου.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πιο πάνω πρόσωπο φαίνεται κατά τον μήνα Ιούνιο του 2018, να τέλεσε έναντι χρηματικής αμοιβής, εικονικό γάμο με 19χρονη.


Όσον αφορά την 19χρονη αυτή τυγχάνει χειρισμού ως θύμα εμπορίας προσώπων.


Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.