ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα εμπορίας προσώπου 19χρονη - Στο κελί 21χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα εμπορίας προσώπου 19χρονη - Στο κελί 21χρονος

Συνομωσία προς διάπραξης κακουργήματος, εμπορία ενήλικου προσώπου με σκοπό την εκμετάλλευση υποβοήθηση παράνομης εισόδου, τέλεση εικονικού γάμου, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει το ΤΑΕ Λαρνακάς, το οποίο προχώρησε στην σύλληψη 21χρονου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εξακρίβωση γνησιότητας γάμου, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 21χρονου.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πιο πάνω πρόσωπο φαίνεται κατά τον μήνα Ιούνιο του 2018, να τέλεσε έναντι χρηματικής αμοιβής, εικονικό γάμο με 19χρονη.


Όσον αφορά την 19χρονη αυτή τυγχάνει χειρισμού ως θύμα εμπορίας προσώπων.


Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE