ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

ΠΑΦΟΣ: «Έσβησε» στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας ο Ιωάννου έξι 24ωρα μετά

Έξι μέρες μετά την πτώση του από ύψος περίπου 3 μέτρων και αφού έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/2), ο 77χρονο Γιάννης Ιωάννου, από την Πάφο.

Ο άτυχος 77χρονος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι” του Ant1, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η κηδεία του 77χρονου Ιωάννου, θα τελεστεί την Πέμπτη 14/2 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος Ιωάννου, την Παρασκευή 8/2, έπεσε από ύψος περίπου 2.7 μέτρων, όταν ανέβηκε σε αλουμινένια σκάλα για να κλαδέψει κυπαρίσσι και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την αλουμινένια σκάλα και να τραυματιστεί.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.