Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ο άτυχος 77χρονος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι” του Ant1, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Η κηδεία του 77χρονου Ιωάννου, θα τελεστεί την Πέμπτη 14/2 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Η κατάσταση της υγείας του 77χρονου που έπεσε από σκάλα
Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος Ιωάννου, την Παρασκευή 8/2, έπεσε από ύψος περίπου 2.7 μέτρων, όταν ανέβηκε σε αλουμινένια σκάλα για να κλαδέψει κυπαρίσσι και σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την αλουμινένια σκάλα και να τραυματιστεί.
Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




