ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Πλησιάζει την Κύπρο το χαμηλό βαρομετρικό- Πότε 'χτυπά' η κακοκαιρία

ΚΑΙΡΟΣ: Πλησιάζει την Κύπρο το χαμηλό βαρομετρικό- Πότε 'χτυπά' η κακοκαιρία

Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από το βράδυ της Τετάρτης 13/2. Αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία ενώ η κακοκαιρία θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε αναλυτικά.

 

Το βράδυ της Τετάρτης 13/2 ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές. Από τα µεσάνυχτα και µετά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως αρχικά στα δυτικά και βόρεια αλλά σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέμπτη 14/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Την Παρασκευή αρχικά ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα σηµειωθεί χιονόπτωση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος ενώ αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να σηµειωθεί χιονόπτωση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως τις απογευµατινές ώρες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 44 εκατοστά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top