ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/2 είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 42χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μακαρίου στην περιοχή Κιτίου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε σε μία εκ των ενεχόμενων οδηγών στο ατύχημα από μέλη της αστυνομικής δύναμης, διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα της επιτρεπόμενης, καθώς ο έλεγχος αλκοόλης είχε ένδειξη 129 mg, αντί των 22 που ορίζει ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ο νόμος.

O λόγος για 42χρονη από την Ρωσία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία τελικά συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη 14/2.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.