ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/2 είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 42χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μακαρίου στην περιοχή Κιτίου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε σε μία εκ των ενεχόμενων οδηγών στο ατύχημα από μέλη της αστυνομικής δύναμης, διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα της επιτρεπόμενης, καθώς ο έλεγχος αλκοόλης είχε ένδειξη 129 mg, αντί των 22 που ορίζει ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ο νόμος.

O λόγος για 42χρονη από την Ρωσία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία τελικά συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη 14/2.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE