ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο 42χρονη, συνελήφη και πάει δικαστήριο

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/2 είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 42χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30 σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μακαρίου στην περιοχή Κιτίου.

Σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε σε μία εκ των ενεχόμενων οδηγών στο ατύχημα από μέλη της αστυνομικής δύναμης, διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα της επιτρεπόμενης, καθώς ο έλεγχος αλκοόλης είχε ένδειξη 129 mg, αντί των 22 που ορίζει ως ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ο νόμος.

O λόγος για 42χρονη από την Ρωσία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία τελικά συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη 14/2.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE