ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τη γλύτωσε η Σάρα Σιαμς –Την 'δηλητηρίασε' ο Τζιωνής με ναρκωτικά αναφέρει η υπεράσπιση…

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τη γλύτωσε η Σάρα Σιαμς –Την 'δηλητηρίασε' ο Τζιωνής με ναρκωτικά αναφέρει η υπεράσπιση…

Αυτό που αναμενόταν από την πρώτη στιγμή σε σχέση με την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο τον Απρίλιο του 2018, με θύματα το ζεύγος Χατζηευθυμίου, είναι πλέον γεγονός.

Η Σάρα Σιαμς απαλλάχτηκε απ΄ όλες τις κατηγορίες σε σχέση με το διπλό φονικό και θα της επιβληθεί ποινή μόνο για συνωμοσία προς διάπραξη ληστείας. Κι αυτό μετά από απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα.

Αυτή τη στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης της Σιαμς, Θανάσης Κορφιώτης, αγορεύει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας με στόχο τον μετριασμό της ποινής.

Κύριος άξονας της επιχειρηματολογίας του, ο ισχυρισμός ότι η πελάτισσά του παρασύρθηκε από τον Τζιωνή και ότι ο τελευταίος την 'δηλητηρίασε' με ναρκωτικά.

Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της Σιαμς, της έδινε ναρκωτικά από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την οικογενειακή οικία.

Ανέφερε ακόμη πως όταν οι γονείς της γνώρισαν τον Τζιωνή, ο πατέρας της φέρεται να της ανέφερε ότι «αυτός ο άνθρωπος θα σε βάλει φυλακή».

Πάντως, γενικότερα οι αναφορές του κ. Κορφιώτη στην αίθουσα του δικαστηρίου (09:30, 14/02) κλονίζουν. Αναφερόμενος στην συμπεριφορά του Τζιωνή σε βάρος της Σιαμς, ανέφερε ότι την εξευτέλιζε και πως την ζήλευε παθολογικά.

Είπε ακόμη ότι, λίγες ώρες μετά τον φόνο τη βίασε στην Αγία Νάπα. «Ο Τζιωνής κλείδωνε τη Σάρα μέσα στο δωμάτιο ή το σπίτι και την κτυπούσε. Και ακόμα, την βίαζε» ανέφερε σε άλλο σημείο της αγόρευσής του.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top