ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Πέθανε περιμένοντας το παιδί του να τελειώσει τα ιδιαίτερα –'Πρόλαβα να πατήσω το στόπερ...' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Πέθανε περιμένοντας το παιδί του να τελειώσει τα ιδιαίτερα –'Πρόλαβα να πατήσω το στόπερ...'  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντιμέτωποι με τα τραγικά γεγονότα του δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Τσέρι στις 22 Νοεμβρίου του 2018, ήρθαν όσοι παρακολούθησαν τη δικαστική διαδικασία για την εν λόγω υπόθεση το πρωί της Πέμπτης (14/02) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Θύμα του θανατηφόρου τροχαίου ήταν 37χρονος Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ η σύζυγός του τότε τραυματίστηκε σοβαρά κι έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όπως αυτά αναφέρθηκαν στη δικαστική αίθουσα, όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι, συγκρούστηκε με όχημα που επιχειρούσε στροφή στα δεξιά. Το όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε εν συνεχεία σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου. Επρόκειτο για το όχημα του 37χρονου και της συζύγου του που περίμεναν το παιδί τους να τελειώσει το μάθημά του σε φροντιστήριο.

Το θύμα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος και κτύπησε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η γυναίκα του –όπως σημειώσαμε- παλεύει για τη ζωή της.

Στην δικαστική διαδικασία της Πέμπτης (14/02), δόθηκε έμφαση στην μαρτυρία του 65χρονου οδηγού που είχε επιχειρήσει στροφή προς τα δεξιά και φέρεται να ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Σ.Ν. για τον οποίο και ο λόγος, είπε ότι κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και κινήθηκε με στόχο να στρίψει δεξιά. «Είδα με μεγάλη, ιλιγγιώδη, ταχύτητα το όχημα να έρχεται. Το μόνο που πρόλαβα ήταν να πατήσω στόπερ» είπε ο 65χρονος.

Και συνέχισε: «Άφησα το αυτοκίνητο στην θέση που κατέβηκα. Πλησίασε το άλλο όχημα. Είδα στο πεζοδρόμιο έναν άνθρωπο αιμόφυρτο. Πλησίασα και το αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκα. Είχε έναν οδηγό. Δεν του μίλησα».

Το όχημα που συγκρούστηκε αρχικά με αυτό του 65χρονου και στην συνέχεια με το σταθμευμένο, μετά από εξετάσεις που έγιναν φαίνεται να είχε ταχύτητα 118 χιλιομέτρων.

Επίσης, ο 65χρονος και η σύζυγος του είναι Κύπριοι μετανάστες στην Αυστραλία και είχαν έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο.

Περισσότερα σε ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top