Τριμερής Ερντογάν, Πούτιν και Ροχανί στο Σότσι

Τριμερής Ερντογάν, Πούτιν και Ροχανί στο Σότσι

Με συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Ιρανό Πρόεδρο Χασάν Ρουχανί ξεκίνησε η τριμερής σύνοδος για τη Συρία στο Σότσι της Ρωσίας η οποία χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

 

Θα ακολουθήσει συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η τριμερής. Στις 14.30 ώρα Κύπρου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Οι εγγυήτριες δυνάμεις της διαδικασίας Αστάνα συνέρχονται σήμερα σε επίπεδο ηγετών για τέταρτη φορά και αναμένεται να συζητήσουν την αποχώρηση του αμερικανικού στρατού από τη Συρία, την πιθανή επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη, το πρόβλημα στο Ιντλίμπ και το Μέμπιτς καθώς και την κατάσταση με το PKK, τους Κούρδους της Συρίας YPG/PYD και τους τζιχαντιστές. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE