Έχει συμβόλαιο ακόμη με τον Απόλλωνα, αλλά ήδη προπονείται με άλλη ομάδα

Έχει συμβόλαιο ακόμη με τον Απόλλωνα, αλλά ήδη προπονείται με άλλη ομάδα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας francefootball.fr ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ρίτσαρντ Σουμά, συμμετέχει στις προπονήσεις της Γαλλικής ομάδας, Amiens.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο στην παρουσία του παίκτη στην τρέχουσα σεζόν στον Απόλλωνα και το ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2020.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Σουμά ήταν στην Amiens για δύο σεζόν, πριν μετακομίσει στην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, από την οποία τον είχε πάρει ο Απόλλωνας το περασμένο καλοκαίρι. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE