ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστής για κλάματα - Και δεν άναψε η φωτιά που έβαλε και συνελήφθη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρηστής για κλάματα - Και δεν άναψε η φωτιά που έβαλε και συνελήφθη

Στη σύλληψη 55χρονου, προχώρησε την Πέμπτη (14/2) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού.

Εναντίον του 55χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 8 Νοεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της 8ης Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι όχημα, ιδιοκτησία 46χρονου κατοίκου Λεμεσού, ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστα πρόσωπα αφού περιέλουσαν το όχημα, με εύφλεκτη ύλη, προσπάθησαν να θέσουν φωτιά σε αυτό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 55χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (14/2) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE