ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

Την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου υπέβαλε το πρωί της Παρασκευή (15/2) ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους αντιπροσώπους που θα στείλουν στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για τον ΔΗΣΥ και τη δημοκρατία στον τόπο.

«Από σήμερα αρχίζει ένα ωραίο ταξίδι για όλος μας, για να καταλήξουμε σε αυτούς που θα επιλέξουμε για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε.

Έκανε παράλληλα λόγο για πολύ σημαντική και ύψιστης σημασίας πολιτική εκλογή, καθώς «στις Βρυξέλλες αποφασίζεται το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του Κύπριου πολίτη».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE