ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

ΔΗΣΥ: Υπέβαλε υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές και ο Νίκος Τορναρίτης

Την υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου υπέβαλε το πρωί της Παρασκευή (15/2) ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους αντιπροσώπους που θα στείλουν στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για τον ΔΗΣΥ και τη δημοκρατία στον τόπο.

«Από σήμερα αρχίζει ένα ωραίο ταξίδι για όλος μας, για να καταλήξουμε σε αυτούς που θα επιλέξουμε για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε.

Έκανε παράλληλα λόγο για πολύ σημαντική και ύψιστης σημασίας πολιτική εκλογή, καθώς «στις Βρυξέλλες αποφασίζεται το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας του Κύπριου πολίτη».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE