ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έφτασε μέχρι και 39 κιλά η Σάρα - Υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν το ειδεχθές έγκλημα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ:  Έφτασε μέχρι και 39 κιλά η Σάρα - Υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν το ειδεχθές έγκλημα

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν την Πέμπτη (14/2) στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, από τον δικηγόρο της Σάρας Σιαμς, ο Λοΐζος Τζιωνής, την ζήλευε παθολογικά, αλλά όταν η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η συμπεριφορά του ήταν ψυχρή.

Ο νέος συνήγορος υπεράσπισης που όρισε η Σάρα Σιαμς, αγόρευσε την Πέμπτη (14/2) για μετριασμό ποινής της πελάτισσάς του και θυμίζουμε ότι η 22χρονη παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία συνωμοσία για διάπραξη ληστείας και ως εκ τούτου, η Κατηγορούσα Αρχή απέσυρε τις υπόλοιπες.

Στο πλαίσιο της αγόρευσης για μετριασμό ποινής της Σάρας, ο Θανάσης Κορφιώτης, έκανε ιδιαίτερα δυνατές αναφορές στην σχέση που διατηρούσαν Τζιωνής και Σιαμς, ενώ περιέγραψε ως εξευτελιστική την συμπεριφορά του 33χρονου προς την συμβία του, λέγοντας μάλιστα ότι την ζήλευε παθολογικά.

Σε αντίθεση με τα πιο πάνω, σύμφωνα πάντα με όσα ανάφερε ο κ. Κορφιώτης, όταν η πελάτισσά του χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λίγο πριν την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος στην Ζαλόγγου, ο Τζιωνής την επισκέφθηκε μόνο μια φορά για 10 λεπτά μόνο, προκειμένου να της ζητήσει χρήματα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι όταν η Σάρα βρισκόταν σε μετεγχειρητική κατάσταση, ο Τζιωνής την κακοποίησε.

Επιπλέον, ο συνήγορο υπεράσπισης της 22χρονης, αναφέρθηκε στην περίοδο που η Σιαμς έκανε συστηματική χρήση ουσιών. «Έφτασε να ζυγίζει 39 κιλά», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι και το βράδυ πριν την διάπραξη του διπλού φονικού στον Στρόβολο, έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Ο κ. Κορφιώτης, ενώπιον δικαστηρίου ανάφερε: «Η Σάρα δεν είχε καμιά ενεργό συμμετοχή σε αυτό που έγινε, δεν το σκέφτηκε, δεν το σχεδίασε, δεν οργάνωσε οτιδήποτε και δεν συμμετείχε στην εκτέλεση του αδικήματος της ληστείας». Βάσει αυτών, ζήτηε από το δικαστήριο επιείκεια και εισηγήθηκε να της επιβληθεί ποινή με αναστολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top