ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019.

Σημαντικά κρίνονται τα αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019 που έγιναν παγκύπρια από τα μέλη της Τροχαίας σε συνεργασία με άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες και αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Η Οδική Αστυνόμευση είναι μια σύγχρονη, διεθνής μέθοδος αστυνόμευσης, η οποία συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και γενικότερα στην αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Η Αστυνομία Κύπρου εφαρμόζει την οδική αστυνόμευση (road policing) από το 2013 με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και μέσα από τους ελέγχους τροχαίας που διενεργούνται στο οδικό δίκτυο.

Η μέθοδος αυτή εδράζεται στο γεγονός ότι τα πρόσωπα που διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα/αδικήματα, πιθανόν να είναι και οδηγοί και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της Τροχαίας αναμένεται ότι θα τους συναντήσουν στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE