ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019.

Σημαντικά κρίνονται τα αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019 που έγιναν παγκύπρια από τα μέλη της Τροχαίας σε συνεργασία με άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες και αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Η Οδική Αστυνόμευση είναι μια σύγχρονη, διεθνής μέθοδος αστυνόμευσης, η οποία συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και γενικότερα στην αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Η Αστυνομία Κύπρου εφαρμόζει την οδική αστυνόμευση (road policing) από το 2013 με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και μέσα από τους ελέγχους τροχαίας που διενεργούνται στο οδικό δίκτυο.

Η μέθοδος αυτή εδράζεται στο γεγονός ότι τα πρόσωπα που διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα/αδικήματα, πιθανόν να είναι και οδηγοί και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της Τροχαίας αναμένεται ότι θα τους συναντήσουν στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE