ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πέραν των 180 αδικημάτων «αποκαλύφθηκαν» μέσα σε ένα μήνα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019.

Σημαντικά κρίνονται τα αποτελέσματα της εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης για τη χρονική περίοδο από 1η μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2019 που έγιναν παγκύπρια από τα μέλη της Τροχαίας σε συνεργασία με άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες και αναφέρονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 

Η Οδική Αστυνόμευση είναι μια σύγχρονη, διεθνής μέθοδος αστυνόμευσης, η οποία συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και γενικότερα στην αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Η Αστυνομία Κύπρου εφαρμόζει την οδική αστυνόμευση (road policing) από το 2013 με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και μέσα από τους ελέγχους τροχαίας που διενεργούνται στο οδικό δίκτυο.

Η μέθοδος αυτή εδράζεται στο γεγονός ότι τα πρόσωπα που διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα/αδικήματα, πιθανόν να είναι και οδηγοί και ανά πάσα στιγμή τα μέλη της Τροχαίας αναμένεται ότι θα τους συναντήσουν στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE