ΛΕΜΕΣΟΣ: Νόμιζε ότι βρήκε την “κότα με τα χρυσά αυγά”- Λογιστής κατήγγειλε 34χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νόμιζε ότι βρήκε την “κότα με τα χρυσά αυγά”- Λογιστής κατήγγειλε 34χρονο

Λάμβανε χρήματα από εταιρίες στη Λεμεσό για να πληρώσει λογαριασμούς και αντί αυτού, φέρεται να τα έβαζε στην τσέπη, καταφέρνοντας όπως φαίνεται να οικειοποιηθεί συνολικά 7.500 ευρώ από 4 παραπονούμενους, με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, να κάνει δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας, για διάταγμα προσωποκράτησης 4 ημερών.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, παρουσιάστηκε την Δευτέρα (18/2), 34χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος παρείχε υπηρεσίες πληρωμών και μεταφορών και φέρεται σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, να οικειοποιήθηκε συνολικό ποσό, περίπου 7.500 ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2018.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν λογιστής εταιρίας διαδικτυακών πληρωμών με έδρα τη Λεμεσό, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, στις 13/02.

Πριν η Αστυνομία προχωρήσει στη σύλληψη του την Κυριακή 17/2, ο 34χρονος φαίνεται να παραδέχθηκε σε υπάλληλο εταιρίας ότι οικειοποιήθηκε χρήματα και ζήτησε χρόνο να τα επιστρέψει, κάτι όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα στις 14/2 να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.  

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE