ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό για το ΘΟΪ Αυγόρου, καθάρισε η Ολυμπιάδα!

Διπλό για το ΘΟΪ Αυγόρου, καθάρισε η Ολυμπιάδα!

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ δημοσιεύεται το πιο κάτω κείμενο με αφορμή τους σημερινούς (19/2) αγώνες.

ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ
«Πάρτι» στη Δερύνεια έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου που με ανατροπή κέρδισε την Αναγέννηση με 1-3 σετ και την έστειλε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Οι «μελανόλευκες» ξέφυγαν 10 βαθμούς από την τέταρτη θέση του γκρουπ διαβάθμισης που οδηγεί στη Β Κατηγορία, ενώ ανέβηκαν δεύτερες με τον Korantina Homes Παφιακό να μένει τρίτος. Η Παφίτικη ομάδα έχασε από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στη Λευκωσία με 3-0 σετ. Η Ολυμπιάδα οδηγεί την κούρσα του Ομίλου διαβάθμισης.

Tην «έσπρωξε στον γκρεμό»
ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 1-3 (25-21, 17-25, 23-25, 14-25)
Το ΘΟΙ Αυγόρου έκανε την 16η αγωνιστική – δεύτερη της δεύτερης φάσης, το αποφασιστικότερο βήμα για τη σωτηρία. Την Τρίτη μέσα στη Σάλα Δερύνειας επικράτησε με ανατροπή της Αναγέννησης με 1-3 σετ και ξέφυγε 10 βαθμούς από τις «πράσινες» και την 8η θέση που οδηγεί στη Β Κατηγορία. Παράλληλα, η ομάδα του Αυγόρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Ομίλου διαβάθμισης με 14 βαθμούς. Η Αναγέννηση έχασε τον καθοριστικό αγώνα αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που εξασφάλισε κερδίζοντας το πρώτο σετ και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι σε πολύ – πολύ δυσμενή θέση.

Την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να φέρει η Αναγέννηση που στο μεγάλο ντέρμπι κέρδισε το πρώτο σετ 25-21 σε 24 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Το ΘΟΙ έχασε την επαφή με το σκορ στα τελικά στάδια του σετ.

To ΘΟΙ αντέδρασε άμεσα στο ντέρμπι σωτηρίας και κέρδισε το δεύτερο σετ 17-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΘΟΙ επιβλήθηκε σε καθοριστικά σημεία επικρατώντας σε 23 λεπτά.

Το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου στο τρίτο σετ. Η ομάδα του Λ. Νοβάκοφ επικράτησε με 23-25 μετά από «μάχη» 26 λεπτών και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Με όλη του την άνεση, αφού η ανατροπή του πρόσφερε «φτερά» το ΘΟΙ κέρδισε το τέταρτο σετ με 14-25 σε 22 λεπτά και έγραψε το 1-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(I. ΚΟΥΜΗΣ):Ειρ. Λουκά, Σιμμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Tρισόκκα – Αλλαγές: Μ. Λουκά.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χατζηκωνσταντίνου, Φόρτες, Λεγκρός,Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Ολύμπια(δα) ψυχραιμία και νίκη
ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-0 (25-14, 25-21, 25-21)
Δείχνοντας ολύμπια ψυχραιμία η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κέρδισε με 3-0 σετ στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και έμεινε στην κορυφή του Ομίλου διαβάθμισης με 25 βαθμούς. Η προσφυγική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ, αλλά στα δυο επόμενα ο Korantina Homes Παφιακός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε τις νικήτριες.

Καλύτερη σε όλους τους τομείς στο πρώτο σετ η Ολυμπιάδα επικράτησε στο πρώτο σετ 25-14 και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

Ο Korantina Homes Παφιακός πίεσε την Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ, όμως η προσφυγική ομάδα βρήκε τον τρόπο και κέρδισε με 25-21 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρόμοια η εικόνα και στο τρίτο σετ με την Ολυμπιάδα να κερδίζει 25-21 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Οικονομίδου, Μορόνου, Γκούντγοθορθ,Πέτρου, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη – Λίμπερο: Μαραγκού. – Αλλαγές: Χαραλαμπίδη, Ψιλογένη, Μποζίνου.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργάλλα, Χατζηλαμπρή, Βέρμπλ, Τάκη – Λίμπερο: Kουππή – Αλλαγές: Νικολάου, Δημητρίου.

Η βαθμολογία (16η αγωνιστική)
1. Ολυμπιάδα Ν. 30-30 25
2.ΘΟΙ Αυγ. 20-40 14
3. Korantina Homes Παφιακός 19-38 13
4. Αναγέννηση Δερύνειας 12-47 04

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top