ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus για το Σεβίλλη-Λάτσιο

Οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus για το Σεβίλλη-Λάτσιο

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, μεταξύ της Σεβίλλης και της Λάτσιο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Σεβίλλη κέρδισε τον πρώτο αγώνα στην Ρώμη, και με δεδομένο ότι είναι πολύ δυνατή εντός έδρας έχει το πάνω χέρι για να τελειώσει ότι ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Από την άλλη η Λάτσιο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ προέρχεται από διαδοχικές ήττες.

Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.79 στην Megabet Plus. Tο διπλό για νίκη της Λάτσιο είναι στο 4.61. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.77. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over 2.5 γκολ είναι 1.83, ενώ για το under 2.5 γκολ είναι 1.99. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.81.

Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top