ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές 56χρονος για κατοχή – Ποινή μετά από πέντε χρόνια

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές 56χρονος για κατοχή – Ποινή μετά από πέντε χρόνια

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 56χρονο, που κρίθηκε ένοχος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διαπράχθηκε στις 17 Μαρτίου του 2014 στην Επαρχία Πάφου.

Στην κατοχή του 56χρονου εντοπίστηκαν 20 περίπου γραμμάρια κάνναβης και απαγορευμένα χάπια από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.