Η πρόταση του Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η πρόταση του Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο παρακολουθεί ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί και προτείνει όπως εφαρμοστεί το αγγλικό σύστημα για την αντιμετώπιση της βίας.

Ο πρόεδρος της UEFA θεωρεί πως πρέπει να εφαρμοστεί το banning order για να καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα και δεν πιστεύει ότι η αναστολή της αγωνιστικής είναι λύση για το πρόβλημα που υπάρχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος.

«Δεν νομίζω ότι η αναβολή μίας ή και παραπάνω αγωνιστικών μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα. Το μόνο που εξυπηρετεί η αναβολή μιας αγωνιστικής είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όταν έχει συμβεί κάτι και βοηθά στο να πέσουν οι τόνοι. Από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω. Λύση δεν πρόκειται να υπάρξει, αν δεν την πληρώσουν κάποιοι από τους υπαίτιους των επεισοδίων και όσο μένουν ατιμώρητοι. Ας μπουν οι πρώτοι... μέσα, μόνο τότε θα δείτε προκοπή. Και ας μη μιλήσω για φυλακή. Ας εφαρμόσετε "banning order" των Άγγλων. Για μένα αυτό είναι και το πλέον αποτελεσματικό σύστημα απ’ όσα έχουμε μελετήσει ως UEFA. Εντοπισμός των ταραχοποιών από τις κάμερες, απόδειξη της ενοχής τους και απαγόρευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από το να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά καθοριστικό», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE