ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόταση του Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η πρόταση του Πλατινί για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο παρακολουθεί ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί και προτείνει όπως εφαρμοστεί το αγγλικό σύστημα για την αντιμετώπιση της βίας.

Ο πρόεδρος της UEFA θεωρεί πως πρέπει να εφαρμοστεί το banning order για να καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα και δεν πιστεύει ότι η αναστολή της αγωνιστικής είναι λύση για το πρόβλημα που υπάρχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος.

«Δεν νομίζω ότι η αναβολή μίας ή και παραπάνω αγωνιστικών μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημα. Το μόνο που εξυπηρετεί η αναβολή μιας αγωνιστικής είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όταν έχει συμβεί κάτι και βοηθά στο να πέσουν οι τόνοι. Από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω. Λύση δεν πρόκειται να υπάρξει, αν δεν την πληρώσουν κάποιοι από τους υπαίτιους των επεισοδίων και όσο μένουν ατιμώρητοι. Ας μπουν οι πρώτοι... μέσα, μόνο τότε θα δείτε προκοπή. Και ας μη μιλήσω για φυλακή. Ας εφαρμόσετε "banning order" των Άγγλων. Για μένα αυτό είναι και το πλέον αποτελεσματικό σύστημα απ’ όσα έχουμε μελετήσει ως UEFA. Εντοπισμός των ταραχοποιών από τις κάμερες, απόδειξη της ενοχής τους και απαγόρευση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από το να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά καθοριστικό», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top