ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρολάρει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή ο Αγκάνοβιτς!

Ρολάρει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή ο Αγκάνοβιτς!

Εύκολα διαπιστώνει κανείς, σε πόσο μεγάλη εκτίμηση έχει τον Αγκάνοβιτς ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, για να τον φέρει ξανά πίσω στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. 

Ο Βόσνιος τεχνικός, όταν του είπαν πριν δυο μήνες ότι ο 31χρονος άσος, προτιμούσε να «εγκαταλείψει» το Τουρκικό πρωτάθλημα, δεν πρέπει να το πολυ-σκέφτηκε. Παίζει επιτελικό χαφ, αλλά και εξτρέμ. 

Έγραψε ήδη 7 εμφανίσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, έβαλε 4 γκολ στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Δυο στα παιχνίδια με το ΘΟΙ Λακατάμιας και άλλα δυο στον χθεσινό πρώτο προημιτελικό με τον Ερμή. Στο φινάλε της συνάντησης με τους φτεροπόδαρους, λίγο πιο έγκαιρα να πήγαινε στη μπάλα σε μια φάση, θα έκανε χατ-τρικ.  

Την κατάλληλη στιγμή άρχισε να… ρολάρει ο Αγκάνοβιτς, η τεχνική ηγεσία περιμένει ότι θα παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και σε κάποια από τα συνεχόμενα ντέρμπι στον θεσμό του πρωταθλήματος τους προσεχείς δυο μήνες. 

Μάλλον λίγοι θα διαφωνήσουν, ότι είναι ο ποιοτικότερος παίχτης που ήλθε στην ομάδα, κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top