ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ: Διοικητική έρευνα διέταξε ο Υπουργός Υγείας

ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ: Διοικητική έρευνα διέταξε ο Υπουργός Υγείας

Ο υπουργός Υγείας διέταξε διοικητική έρευνα σχετικά με το 5μηνων βρέφος που διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα. 

Σχετικά με το περιστατικό με 5μηνο βρέφος, ο Υπουργός Υγείας διέταξε διοικητική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ως είθισται, αλλά και να διαπιστωθεί κατά πόσον οι δημόσιες τοποθετήσεις που έγιναν από ιατρό ήταν τεκμηριωμένες.

Μέχρι την ολοκλήρωση της διοικητικής έρευνας, δεν θα γίνει καμία δημόσια δήλωση από πλευράς Υπουργείου Υγείας.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση έφερε στο φως, πρώτο το ThemaOnilne, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE