Χαίρεται ο κόσμος να βλέπει αυτή την Ομόνοια

Χαίρεται ο κόσμος να βλέπει αυτή την Ομόνοια

Τόσο καλή εικόνα σε ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ όπως τη χθεσινή στο Β’ ημίχρονο, έχει πολλά χρόνια να βγάλει η Ομόνοια.

Έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι σε αυτό τι διάστημα, έπαιξε χωρίς ίχνος υπερβολής τον αντίπαλο σαν τη γάτα με το ποντίκι και δεν ήταν μακριά από το να κάνει την ολική ανατροπή. Το ισόπαλο αποτέλεσμα για κάθε αντικειμενικό κριτή, αδικεί την Ομόνοια, έστω και αν η ισοφάριση ήρθε στο 82’, με το εκπληκτικό γκολ του Φοφανά.

Πάνω σε αυτή τη σπουδαία εμφάνιση επενδύει πολλά ο Κώστας Καϊάφας που από τη μια έχει να διαχειριστεί την απογοήτευση των παικτών του αφού μια τόσο καλή εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από μια μεγάλη νίκη, όμως από την άλλη η εξαιρετική παρουσία απέναντι σε μια ομάδα με πολύ πιο μεγάλο προϋπολογισμό που αποτελεί και τον «αιώνιο» αντίπαλο δίνει ακόμα πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Η χθεσινή Ομόνοια ήταν ομάδα με τα όλα της, με σωστό πλάνο, προσήλωση στο στόχο, αγωνιστική πειθαρχία και κυρίως ο καθένας ήξερε το ρόλο του στο γήπεδο. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουν να βλέπουν όλοι στους «πράσινους». Η ομάδα που χαίρεται ο κόσμος να την βλέπει και που με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί για μεγάλα πράγματα. Η απόσταση από την κορυφή έχει μεγαλώσει, όμως οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο και με τέτοιες εμφανίσεις έχουν πολύ καλές πιθανότητες για να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE