Τσουπής… για Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: «Μεγιστάνες… Θα με πλουμίσουν μετά το διπλό» – Ατάκα για Τάμαρι

Τσουπής… για Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: «Μεγιστάνες… Θα με πλουμίσουν μετά το διπλό» – Ατάκα για Τάμαρι

Αποθέωσε τους αντιπροέδρους του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου και Βάσο Ηλιάδη ο Τσουπής.

O Χρίστους Χρίστου, γνωστός σε όλους ως «Τσουπής» βγήκε στον αέρα του Super Sport FM 104,0 και αφού αποθέωσε τους αντιπροέδρους του ΑΠΟΕΛ, στη συνέχεια πρόβλεψε διπλό επί του Απόλλωνα με σόου Τάμαρι!

Τι είπε:

«Ο Βάσος Ηλιάδης και ο Χάρης Φωτίου είναι μεγιστάνες και τεράστιοι και την Κυριακή θα με πλουμίσουν μετά το διπλό στη Λεμεσό. Την Κυριακή θα κεντήσει και θα αλωνίσει ο Τάμαρι όπως στο 5-1 στο πρώτο ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.