Στη Μολδαβία ο Λουκαΐδης για παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών

Στη Μολδαβία ο Λουκαΐδης για παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών

Ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), Γιώργος Λουκαΐδης, μεταβαίνει αύριο στο Chisinau για να συμμετάσχει, σε αποστολή της Ad Hoc Επιτροπής της ΚΣΣΕ για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών στη Μολδαβία, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής.

 
Ο κ. Λουκαΐδης συμμετέχει στην Ad Hoc Επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ομάδας της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς στη Συνέλευση.
 
Όπως αναφέρεται, πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, τα μέλη της Ad Hoc Επιτροπής θα συναντηθούν με τους αρχηγούς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογών, εκπροσώπους της διεθνούς κοινότητας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και της κοινωνίας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE