Στη Μολδαβία ο Λουκαΐδης για παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών

Στη Μολδαβία ο Λουκαΐδης για παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών

Ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), Γιώργος Λουκαΐδης, μεταβαίνει αύριο στο Chisinau για να συμμετάσχει, σε αποστολή της Ad Hoc Επιτροπής της ΚΣΣΕ για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών στη Μολδαβία, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής.

 
Ο κ. Λουκαΐδης συμμετέχει στην Ad Hoc Επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ομάδας της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς στη Συνέλευση.
 
Όπως αναφέρεται, πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, τα μέλη της Ad Hoc Επιτροπής θα συναντηθούν με τους αρχηγούς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογών, εκπροσώπους της διεθνούς κοινότητας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και της κοινωνίας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE