Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Η βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις και αφού προέκυψε διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει τον χρόνο να δουλέψει για να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, από αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις.  Θα δώσει βάρος και στην ψυχολογία, προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE