Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Η βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις και αφού προέκυψε διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει τον χρόνο να δουλέψει για να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, από αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις.  Θα δώσει βάρος και στην ψυχολογία, προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.