Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Η βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις και αφού προέκυψε διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει τον χρόνο να δουλέψει για να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, από αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις.  Θα δώσει βάρος και στην ψυχολογία, προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE