Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Η βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις και αφού προέκυψε διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει τον χρόνο να δουλέψει για να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, από αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις.  Θα δώσει βάρος και στην ψυχολογία, προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE