Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Ψάχνει λύσεις ο Περέιρα

Η βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού στους τελευταίους αγώνες οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές.

Ο Βίτορ Περέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις και αφού προέκυψε διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει τον χρόνο να δουλέψει για να παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, από αύριο επαναρχίζουν οι προπονήσεις.  Θα δώσει βάρος και στην ψυχολογία, προκειμένου να ανέβει το ηθικό των παικτών ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.