ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

ΠΑΦΟΣ: Τους νοίκιασε το σπίτι και της το ξεγύμνωσαν

Υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος από την Κίνα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενοικίαζε το διαμέρισμά της σε ζεύγος ομογενών, 32 και 30 ετών, και όταν έφυγαν από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι κλάπηκαν ράφια και διάφορα αντικείμενα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ζεύγους, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία τους, δεν ανεύρεθηκε οτιδήποτε.

Και οι δύο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE