ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος ο 36χρονος που φόρεσε χειροπέδες για το πακέτο ουσιών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να παρουσιαστεί 36χρονος ταχυδρομικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό δέματος που περιείχε περίπου μισό κιλό κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέμα που έφτασε από τον Καναδά και παρέμεινε στα αζήτητα του ταχυδρομείου, ανοίχθηκε την Πέμπτη (21/2) από τελωνειακό λειτουργό, ο οποίος εντόπισε σε αυτό τα ναρκωτικά, ενώ από τις εξετάσεις ηγέρθησαν υποψίες εναντίον του 36χρονου ταχυδρομικού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.