ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τεχεράνη ο υπουργός Παιδείας

Στην Τεχεράνη ο υπουργός Παιδείας

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης αναχώρησε την Παρασκευή 22/02 για την Τεχεράνη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας θα έχει επαφές και θα υπογράψει Μνημόνια Συναντίληψης που προνοούν την ανάπτυξη συνεργασιών. 

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Χαμπιαούρης θα συναντηθεί, το Σάββατο 23/02, με τον Υπουργό Επιστημών, Έρευνας και Τεχνολογίας του Ιράν Mansour Gholami και θα συνυπογράψουν Μνημόνιο Συναντίληψης για τη Συνεργασία στους τομείς των Επιστημών, της Έρευνας και της Τεχνολογίας.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα συναντηθεί επίσης με τον δρα Ali Asghar Mounesan, Επικεφαλής του Οργανισμού Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Χειροτεχνίας και Τουρισμού, τον δρα Bagher Larijani, Υφυπουργό Ιατρικής Εκπαίδευσης και τον δρα Sorena Sattari, Ιρανό Αντιπρόεδρο για την Επιστήμη και Τεχνολογία.

Τη Δευτέρα, ο κ. Χαμπιαούρης θα υπογράψει με την Επικεφαλής της Εθνικής Βιβλιοθήκης και Αρχείου του Ιράν δρα Ashraf Boroujerdi, Μνημόνιο Συναντίληψης για Συνεργασία μεταξύ της Κυπριακής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Βιβλιοθήκης του Ιράν.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί επίσης Πανεπιστήμια του Ιράν και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τρίτη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top