ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυφύλακας μετέφερε νεκρή και άνοιξε τον σάκο για να την κλέψει

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυφύλακας μετέφερε νεκρή και άνοιξε τον σάκο για να την κλέψει

Μια πρωτοφανής υπόθεση εκδίκασε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με 44χρονο αστυφύλακα που υπηρετούσε στο Γραφείο Μεταφορών της ΑΔΕ Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της δημοσιογράφου Σόφης Ορφανίδου (Πολίτης), ο αστυφύλακας μετέφερε σορούς από σκηνές της Αστυνομίας, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σε μία από τις μεταφορές ο 44χρονος άνοιξε σάκο θανούσας και της έκλεψε δύο δαχτυλίδια που φορούσε στα χέρια της. Στην συνέχεια τα πώλησε για το ποσό των 120 ευρώ , το οποίο πόνταρε στον τζόγο, αφού ήταν εθισμένος με τα τυχερά παιχνίδια. 

Το ανήκουστο αυτό περιστατικό άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια όταν η οικογένεια της θανούσας ξεκίνησε να ψάχνει για τα δαχτυλίδια στο σπίτι της, στο γραφείο κηδειών, αλλά και στην Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν κάποια απάντηση, με τα κοσμήματα να παραμένουν άφαντα.  

Ο 44χρονος αστυφύλακας φαίνεται να μετάνιωσε για την πράξη του αυτή πηγαίνοντας ο ίδιος  στο ΤΑΕ και αποκαλύπτοντας το αδίκημα του. Παράλληλα, επέστρεψε το χρηματικό ποσό το οποίο πήρε από την πώληση των δαχτυλιδιών και το παρέδωσαν στους οικείους της θανούσας.  

Η υπόθεση της κλοπής από την θανούσα, εκδικάστηκε στις αίθουσες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με τον Δικαστή να επιβάλλει στον κατηγορούμενο συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της κλοπής.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top