ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία ως ύποπτους, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας κλοπής μηχανής ΑΤΜ στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο πρόσωπα από την Συρία ηλικίας 53 και 23 ετών. Σύμφωνα με  το ιστορικό της υπόθεσης οι δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχάνημα ΑΤΜ στον  δρόμο Κισσόνεργας – Πέγειας στις 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν το όχημα τους, το οποίο οδήγησαν κατά του μηχανήματος της ΑΤΜ.

Ωστόσο, μη μπορώντας να τα καταφέρουν, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημα λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι το όχημα που εγκατέλειψαν είχε κλαπεί την προηγούμενη νύχτα δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου στη περιοχή της Χλώρακας.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE