ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία ως ύποπτους, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας κλοπής μηχανής ΑΤΜ στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο πρόσωπα από την Συρία ηλικίας 53 και 23 ετών. Σύμφωνα με  το ιστορικό της υπόθεσης οι δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχάνημα ΑΤΜ στον  δρόμο Κισσόνεργας – Πέγειας στις 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν το όχημα τους, το οποίο οδήγησαν κατά του μηχανήματος της ΑΤΜ.

Ωστόσο, μη μπορώντας να τα καταφέρουν, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημα λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι το όχημα που εγκατέλειψαν είχε κλαπεί την προηγούμενη νύχτα δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου στη περιοχή της Χλώρακας.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE