ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή ΑΤΜ και οχήματος

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία ως ύποπτους, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας κλοπής μηχανής ΑΤΜ στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο πρόσωπα από την Συρία ηλικίας 53 και 23 ετών. Σύμφωνα με  το ιστορικό της υπόθεσης οι δράστες επιχείρησαν να κλέψουν μηχάνημα ΑΤΜ στον  δρόμο Κισσόνεργας – Πέγειας στις 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν το όχημα τους, το οποίο οδήγησαν κατά του μηχανήματος της ΑΤΜ.

Ωστόσο, μη μπορώντας να τα καταφέρουν, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημα λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι το όχημα που εγκατέλειψαν είχε κλαπεί την προηγούμενη νύχτα δηλαδή στις 19 Φεβρουαρίου στη περιοχή της Χλώρακας.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ) 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE