ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΑΡΑ και… ΚΑΜΠΑΝΑ για τον γιο του προέδρου;

ΜΑΝΤΑΡΑ και… ΚΑΜΠΑΝΑ για τον γιο του προέδρου;

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς ο Ανδρέας Αργυρού Μ. δεν είναι στους ορισμούς της αγωνιστικής που έχουμε αυτές τις μέρες στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Διαβάστε:

Οι ΡΕΦ της 22ης αγωνιστικής – Ποιοι ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ στα ντέρμπι Τσιρείου και ΓΣΠ

Ο Τράττος και οι υπόλοιποι – Οι διαιτητές της αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ

Ο Ανδρέας Αργυρού την περασμένη αγωνιστική, για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, ήταν ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΣΙΛ Λύσης.

Σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με αυτά που έμαθε η στήλη ο Κύπριος ρεφ είχε λάθη, τα είχε… χαμένα, σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού

Πιο συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό του αγώνα του περασμένου Σαββάτου ο Ανδρέας Αργυρού έδειξε το σημείο του πέναλτι για την ΑΕΖ.  Ένα πέναλτι το οποίο εκτελέστηκε από τον Γκονζάλες, απόκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΣΙΛ Λύσης, μετά από σκέψη μερικών δευτερολέπτων ο Ανδρέας Αργυρού σφύριξε επανάληψη, τα είπε μετά με παίκτες, βοηθούς διαιτητές, για πέντε με έξι λεπτά, και στο 68ο λεπτό ο Αργεντίνος επιθετικός της γηπεδούχου ομάδας έκανε νέο πέναλτι και ευστόχησε.

Επίσης, ο Ανδρέας Αργυρού είχε βάλει και 10 λεπτά χρόνους καθυστερήσεων στο παιχνίδι, ενώ υπήρχαν και άλλες φάσεις στον αγώνα που υπήρχαν παράπονα είτε από τη μία είτε από την άλλη ομάδα.

Ο Ανδρέας Αργυρού Μ. είναι ο γιος του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, Μιχάλη Αργυρού.

Λέτε ο Ανδρέας Αργυρού να έχει δεχθεί άσχημο βαθμό από τον παρατηρητή Γιάγκο Τζιαπούρα στο παιχνίδι ΑΕΖ – ΑΣΙΛ και να έχει τιμωρηθεί από την Επιτροπή Διαιτησίας ο Κύπριος ρεφ και για αυτό δεν είναι στους ορισμούς αυτής της αγωνιστικής στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top